Vrijwilliger I Erop uit met de gezellige Anja! | Werken bij Sherpa
Vrijwilliger I Erop uit met de gezellige Anja!

Vrijwilliger I Erop uit met de gezellige Anja!

Maak jij Anja blij met een bezoekje of een wandeling?

Wie is Anja?
Anja is bijna 50 jaar. Ze is vrolijk en houdt van gezellig kletsen. Ze zit in een rolstoel.
Anja vindt het leuk om samen erop uit te gaan. Samen een wandelingetje maken, ergens een ijsje halen of samen thee drinken. Kortom, gezellige activiteiten doen waarvoor geen vervoer nodig is. Als het regent kan je Anja ook heel blij maken met een middagje knutselen. Je kan het zo gek niet bedenken, van nagels lakken tot poppetjes vouwen… aandacht maakt alles mooier, dat geldt ook voor Anja, zou jij haar dat willen geven?

 

Over Sherpa 
Sherpa ondersteunt mensen met een beperking. Met ongeveer 1500 medewerkers en 560 vrijwilligers levert Sherpa diensten aan zo'n 1400 cliënten met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Een team van deskundigen biedt de begeleiding en ondersteuning die cliënten nodig hebben om volwaardig deel te kunnen nemen aan de samenleving. Zij stellen het unieke in ieder mens centraal en werken professioneel, betrokken en in samenspraak met de cliënt en diens omgeving.
Wat wij van jou verwachten 
 • Je bent een mensen-mens;
 • Je kan een rolstoel duwen;
 • Je kan gezellig kletsen;
 • Je bent op zaterdagochtend of op zondag beschikbaar;
 • Je woont in Eemnes of omgeving;
 • Je kan een verklaring omtrent gedrag (VOG) overhandigen (deze vragen wij gratis voor jou aan).
We doen graag iets voor je terug! 
 • We vergoeden gemaakte onkosten.
 • Vrijwilligers zijn verzekerd.
 • Jouw inzet wordt beloond, eens in de twee jaar word jij in het zonnetje gezet en nodigen we je uit voor een leuke vrijwilligersfeest.
 • Je ontvangt het Sherpa magazine.
 • En tot slot ben je ieder jaar van harte welkom op ons sfeervolle kerstpakettenfeest!
Interesse? 

Wil jij Anja meenemen eropuit of andere leuke dingen samen met haar doen?
Dan horen we graag van jou. Voor informatie kan je contact opnemen met vrijwilligerscoördinator Amber van der Veer of Olga Fakkeldij via telefoonnummer: 06 53 94 34 24 of stuur een mail naar: [email protected].