Vrijwilliger | Met Jos naar buiten! | Werken bij Sherpa
Vrijwilliger | Met Jos naar buiten!

Vrijwilliger | Met Jos naar buiten!

Ben jij een buitenmens en ook zo’n actieveling? Jos houdt van voetballen en fietsen, doe jij mee?

Wie is Jos?
Jos is een enthousiaste, vrolijke jongeman. Hij doet graag leuke dingen, zoals fietsen op zijn tandem met zijwielen of voetballen in de tuin vanuit zijn rolstoel. Samen lezen of een spelletje doen als het buiten regent vindt Jos ook erg gezellig. Je kan Jos snel begrijpen, hij kan goed duidelijk maken wat hij wel of niet wil door te wijzen of te praten. Kan jij Jos een leuke fijne middag bezorgen? Dat doet Jos graag met iemand samen: Plezier voor twee!

Over Sherpa 
Sherpa ondersteunt mensen met een beperking. Met ongeveer 1500 medewerkers en 560 vrijwilligers levert Sherpa diensten aan zo'n 1400 cliënten met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Een team van deskundigen biedt de begeleiding en ondersteuning die cliënten nodig hebben om volwaardig deel te kunnen nemen aan de samenleving. Zij stellen het unieke in ieder mens centraal en werken professioneel, betrokken en in samenspraak met de cliënt en diens omgeving.
Wat wij van jou verwachten 
  • Je bent een sportieveling en gaat er graag op uit;
  • Je bent graag bezig en bent beschikbaar eens per week of twee keer per maand;
  • Een verklaring omtrent gedrag (VOG) vragen wij voor je aan.
We doen graag iets voor je terug! 
  • Je bent deel van het enorm leuke en enthousiaste vrijwilligersteam en maakt snel nieuwe vrienden;
  • jouw onkosten worden vergoed;
  • automatisch ben je verzekerd tegen wettelijke aansprakelijkheid;
  • jouw inzet wordt beloond, eens in de twee jaar word jij in het zonnetje gezet en nodigen we je uit voor een leuke (vrijwilligers-)feestavond;
  • je ontvangt het Sherpa magazine.
  • En tot slot ben je ieder jaar van harte welkom op ons sfeervolle kerstpakettenfeest!
Interesse? 

Zou jij Jos een fijne middag willen bezorgen? Dan horen we graag van jou. Voor informatie kan je contact opnemen met vrijwilligerscoördinator Amber van der Veer, via telefoonnummer: 06 53 94 34 24 of stuur een mail naar [email protected].