Vacature Begeleider GHZ | Zwinstraat 1-3

Begeleider GHZ

Werken in een super enthousiast, nieuw team met pit op een splinternieuwe locatie waarbij je ouder wordende bewoners ondersteunt die allemaal een eigen stijl van begeleiden vragen? Is dat wat voor jou? Lees dan snel verder!

Wat ga jij doen? 

Enkele collega’s van Sherpa staan al te trappelen om te beginnen op de nieuwe locatie. Wij willen het team aanvullen met enthousiaste begeleiders en persoonlijk begeleiders. Begeleiders en persoonlijk begeleiders zijn in hiërarchie binnen Sherpa gelijk aan elkaar, maar in het takenpakket zit er wel een onderscheid in de functies. Als begeleider draag je zorg voor voorbereiding en uitvoering van de dagelijkse activiteiten en verzorging op de groep. De persoonlijk begeleider voert de regie rondom het Ondersteuningsplan, zorgt voor gesprekken en afstemming met verwanten en andere disciplines.

De woningen worden eind eerste kwartaal van 2024 opgeleverd, maar je kunt als begeleider nu al ingewerkt worden op de twee bestaande locaties. Zo kun je als begeleider de nieuwe bewoners al leren kennen en zij jou. Je krijgt de ruimte om mee te denken over jou toekomstige werkplek en over de werkprocessen. Dit om vanaf de oplevering direct goed van start te gaan.

Wat wij van jou verwachten 
 • Een diploma vanaf niveau 3 voor begeleider of niveau 4 voor een persoonlijk begeleider richting Maatschappelijke Zorg of Sociaal Werk. Heb je niet de juiste diploma’s, maar wil je wel graag bij Sherpa aan de slag? Neem dan contact op met onze recruiter Paulien Navest via 06 - 8316 0024 of [email protected], zodat we samen de mogelijkheden kunnen bekijken.
 • Ervaring hebben in het ondersteunen van cliënten in complexe ondersteuningsvragen.
 • Een doortastend en ondernemende persoonlijkheid die denkt vanuit mogelijkheden.
 • Het is een pré als je als persoonlijk begeleider bekend bent met het schrijven van een Ondersteuningsplan (OP). Daarbij neem je de verantwoordelijkheid voor de hele overlegcyclus rondom dit OP.
 • Bereidheid om wisselende diensten, weekenden en feestdagen te werken.
Wat wij jou bieden 
 • De mogelijkheid om mee te denken over je toekomstige werkplek en werkprocessen.
 • Het salaris is conform de CAO Gehandicaptenzorg. Voor een begeleider is dat functiegroep 35 met een maximum bruto salaris van € 3.198,- per maand en voor een persoonlijk begeleider is dat FWG 40 met een maximum bruto salaris van € 3.432,-  per maand bij een fulltime dienstverband.
 • Sherpa biedt een jaarcontract van 12-36 uur per week. Als de samenwerking goed verloopt, hopen we dat je de komende jaren in deze functie wilt werken.
 • Volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen middels scholing en coaching.
 • Standplaats is Baarn.

Arbeidsextra’s die wij bieden bovenop het in de vacature genoemde salaris:

 • Sherpa heeft een eigen online Leerplein waar je volop gratis kunt bijscholen voor competenties die bij jouw functie horen.
 • Ook kan je buiten werktijd, gratis gebruik maken van ondersteunende trainingen die worden aangeboden via 'GoodHabitz'.  
 • Er is een vakantietoeslag van 8,0% en een eindejaarsuitkering van 8,33%.  
 • Naast het wettelijk geregelde vakantieverlof (144 uur naar rato van je dienstverband) ontvang je een eigen extra verlof budget (PBL-uren) van 57 uur (bij een fulltime werkweek).
 • Sherpa maakt ook gebruik van de faciliteiten via FiscFree: fiscale korting bij aanschaf van een smartphone en/of laptop.
 • Kortingsvouchers voor Bol.com en Coolblue; korting op een sportabonnement, een fiscaal aantrekkelijk fietsplan, weekendjes weg etc.
Solliciteren 
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wacht dan niet langer met solliciteren en stuur je CV en motivatiebrief naar [email protected]. ! Meer informatie kun je verkrijgen bij Astrid van Sloten, Manager Zorg en Ondersteuning via 06-2135 7064.