Vacature Manager Zorg | met visie en daadkracht | Sherpa
Manager Zorg | met visie en daadkracht

Manager Zorg | met visie en daadkracht

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'Home' voor het actuele overzicht.

Sherpa ondersteunt mensen met een beperking op het gebied van wonen, werken, leren en vrije tijd. Binnen de teams van Sherpa werken collega’s die gedreven zijn en van meerwaarde willen zijn voor een goed leven van de cliënt. Voor twee van onze clusters, namelijk Wonen in de Wijk en het team Senioren zijn wij op zoek naar een Manager Zorg. 

Wij zijn op zoek naar een manager die naast inhoudelijk ook sociaal sterk is om de teams (gemiddeld 4 per manager) te ondersteunen in de ontwikkeling van eigenaarschap en daarmee de taakvolwassenheid van de medewerkers. Als manager geef je integraal leiding aan verschillende locaties binnen Sherpa. De caseload is circa 30 fte waardoor de nabijheid bij het primaire proces als manager groot is. Je bent integraal eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg, jouw teams en de bedrijfsvoering van de verschillende locaties.

Wat ga jij doen? 

Allereerst ben je het aanspreekpunt voor de medewerkers en draag je zorg voor de randvoorwaarden waarin teams hun werk naar behoren kunnen doen (van hele praktische zaken tot teamontwikkeling). Je bent integraal verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg, voor de inzet van medewerkers, de ontwikkeling van beleid, een transparante bedrijfsvoering en jouw budget. Tevens zoeken we iemand die een actieve bijdragen kan en wil leveren aan de verdere ontwikkelingen binnen Sherpa. Je kunt tijdens je werk gebruik maken van de expertise van verschillende afdelingen en dit natuurlijk in nauwe samenwerking met de Directeur Zorg waaraan je rapporteert en je collega-managers uit het cluster en daarbuiten.  

Wat wij van jou verwachten 
 • Afgeronde hbo-opleiding in een zorg gericht werkveld (bijvoorbeeld Verpleegkunde, Fysiotherapie, Sociaal Pedagogisch werk). 
 • Een post hbo opleiding Management in de Zorg heeft onze voorkeur. Bij het ontbreken daarvan kun je dit diploma binnen afzienbare tijd behalen dus solliciteer ook als je dit diploma (nog) niet bezit. 
 • Aantoonbare ervaring met projectmatig werken en leiding kunnen geven aan projecten. 
 • Leidinggevende ervaring met een vergelijkbare caseload (35 fte binnen meerdere teams).
 • Ervaring in het managen van teams, aan kunnen haken bij de processen waarin teams zich bevinden.
 • Ervaring met de context waarin organisatie, team, medewerker en verwanten samenwerken.
 • Een open, leergierige en toegankelijke houding, je weet persoonlijk verbinding met teams te maken en hebt ook voor een efficiënte bedrijfsvoering. 
 • Een beschikbaarheid van minimaal 32 uur per week (36 uur is ook mogelijk). 
Wat wij jou bieden 
 • Een uitdagende integrale managers rol in de zorg, waarop volop ruimte is voor verdere ontwikkeling en jij  daar ook een actieve bijdrage aan kan leveren.
 • Bij indiensttreding wordt een jaarcontract geboden van 32-36 uur per week. Als de samenwerking goed verloopt kun je een mooie toekomst bij Sherpa verwachten. 
 • De functie is ingeschaald in FWG 60 (max. € 4.904,- bij een 36-urige werkweek) conform de cao Gehandicaptenzorg.
 • De standplaats is Baarn.

Arbeidsextra’s  Sherpa kent een pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris, 8% vakantietoeslag, plus 57 uur (bij fulltime dienstverband) persoonlijk op te bouwen verlof. Ook zijn er mogelijkheden om fiscaal aantrekkelijke aankopen te doen via FiscFree.