Vacature Vakantiewerk | zinvol werk doen en lekker bijverdienen | Zandheuvelweg
Vakantiewerk | zinvol werk doen en lekker bijverdienen

Vakantiewerk | zinvol werk doen en lekker bijverdienen

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'Home' voor het actuele overzicht.

Bij Sherpa kun je deze zomervakantie (vanaf 1 mei tot 1 oktober 2022) ontdekken waar jouw kracht ligt. Niks vast, gewoon om ervaring op te doen als assistent-begeleider. Met een goed salaris. Lijkt je dat wat? Klik hierboven dan op de oranje button en stuur ons je cv. 

Wat ga jij doen? 

Samen kijken we naar jouw wensen en persoonlijkheid, opleiding en ervaring. Die zetten we zo goed mogelijk in want we willen graag dat jij een prachtige zomer-werkplek hebt. Dit kan dan zijn bij dagbesteding, bij woongroepen of bij kinderen en jongeren. Sherpa werkt met uitgekiende zorg- en leerprogramma's zodat je je werk goed kan voorbereiden en de richting weet waarin je met een cliënt werkt. Ben je assistent-begeleider dan bieden wij goede begeleiding 'on-the-job' en er is altijd een ervaren begeleider in de buurt.

Wat wij van jou verwachten 
  • Studerend voor een mbo vanaf niveau 3 of studerend voor een hbo diploma in een agogische of verzorgende/verpleegkundige richting, bijvoorbeeld Verpleegkunde, Maatschappelijke Zorg of Verzorgende  OF
  • ben je student en in het derde studiejaar van een (para) medische opleiding bijvoorbeeld Fysiotherapie, Geneeskunde, Ergotherapie, Bewegingsagoog  OF
  • ben je student en in het derde studiejaar van een agogische richting: bijvoorbeeld Onderwijsassistent, Toegepaste Psychologie, Pedagogiek of Orthopedagogiek.   
  • Jij bent gedreven en wil cliënten precies die dagelijkse ondersteuning geven die past bij een prettig en goed leven.
  • Inzetbaar zijn om onregelmatig en met feestdagen of in het weekend te werken, juist in vakantieperiodes zoals de zomer maar, ook in andere vakantieperioden (denk aan meivakantie, kerstvakantie etc).
Wat wij jou bieden 
  • Een tijdelijk contract tussen de 12 en 32 uur per week voor maximaal drie maanden of langer dan drie maanden maar maximaal zeven maanden bijvoorbeeld buiten je studie-uren om, 's avonds of in het weekend, dan kun je ook solliciteren.
  • Salaris inschaling is als begeleider A (functiegroep 30  en ongeveer € 2.500,=  afhankelijk van jouw eerdere ervaring in de gehandicaptenzorg). Deze inschaling geldt uitsluitend  vanaf 1 mei tot 1 oktober 2022. 
  • Daarnaast ontvang je ook onregelmatigheidstoeslag, reiskosten vergoeding enz. 
  • De cao Gehandicaptenzorg is van toepassing.
  • De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn gelijk aan die van vaste medewerkers. Dit is bijvoorbeeld vakantiegeld 8% naar rato van je gewerkte uren, plus een eindejaarsuitkering 8,33% naar rato van de gewerkte uren.