Vacature Manager Zorg | met visie op verandering | Sherpa
Manager Zorg | met visie op verandering

Manager Zorg | met visie op verandering

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'Home' voor het actuele overzicht.

Als manager integraal verantwoordelijk zijn binnen een vernieuwende, multidisciplinaire en dynamische context. Iemand die oprechte aandacht aan medewerkers, cliënten en verwanten weet te geven. Ben jij relationeel sterk en weet je toch grenzen aan te geven en daadkracht te tonen? Kom dan met ons in contact voor meer informatie.

Wij hebben ruimte voor een manager die inhoudelijk én sociaal sterk is en die graag het voortouw neemt om vernieuwend samen te werken. Zodat cliënten goede zorg ontvangen en verwanten een betrouwbare zorgpartner in Sherpa blijven vinden. Sherpa trekt graag een manager aan die eigenaarschap binnen zijn/haar teams stimuleert en hét aanspreekpunt wordt voor medewerkers in de directe zorg.

Wat ga jij doen? 

Jij vormt het aanspreekpunt voor de medewerkers en verwanten. Tegelijkertijd creëer je randvoorwaarden en bent integraal verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg, voor de inzet van medewerkers en een transparante bedrijfsvoering. Dit begint bij de cliënt en verwanten en eindigt als medewerkers tevreden zijn, en de financiën op orde zijn. Je signaleert knelpunten en ondersteunt nieuwe voorstellen vanuit jouw teams. Je draagt actief bij aan ontwikkelingen binnen Sherpa.

Wat wij van jou verwachten 
  • een afgeronde hbo opleiding in de zorg aangevuld met een post hbo Management in de Zorg of aanverwante opleiding;
  • minimaal 5 jaar werkervaring in een leidinggevende positie;
  • bekend zijn met en gevoel hebben voor de context waarin organisatie, team, medewerker en verwanten samenwerken;  
  • meebouwen aan een vernieuwende context waarin 24-uurs zorg geboden wordt;
  • een open en toegankelijke houding hebben die veranderkracht en visie draagt;
  • het heeft meerwaarde voor ons als je ervaring hebt als kartrekker van diverse projecten gericht op verandering.
Wat wij jou bieden 

Sherpa is een organisatie gericht op vernieuwing. Binnen deze functie krijg je volop de gelegenheid de functie nieuw élan te geven. Sherpa biedt een contract van 32-36 uur per week met zicht op een vast dienstverband als het van beide kanten klikt. Het salaris is ingeschaald in FWG 60 (max. € 4.799, = bij een 36-urige werkweek) conform de cao Gehandicaptenzorg. De standplaats is Baarn.

Arbeidsextra’s  Sherpa kent een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris plus 57 uur persoonlijk op te bouwen verlof. Ook zijn er mogelijkheden om fiscaal aantrekkelijke aankopen te doen via FiscFree.