Vacature Manager Flexbureau | Sherpa
Manager Flexbureau

Manager Flexbureau

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'Home' voor het actuele overzicht.

Als manager leidinggeven binnen een vernieuwende context. Met doorzettingsvermogen en een onderzoekende houding, veranderkracht op gang brengen. Zie jij dit voor je? Kom dan met ons in contact!

Sherpa ondersteunt mensen met een beperking op het gebied van wonen, werken, leren en vrije tijd. Binnen het team Flexbureau werken 175 collega’s die door een accurate personeelsplanning van meerwaarde willen zijn voor een goed leven van de cliënt. Sherpa is volop aan het innoveren en nieuwe plannen aan het maken om de flexibele inzet van eigen medewerkers en externe collega’s efficiënt en effectief in te zetten.
Voor dit team trekt Sherpa graag een manager aan die hèt aanspreekpunt wordt voor de circa 30 managers ‘Zorg en Ondersteuning’ binnen onze organisatie. Daarnaast geeft de manager leiding aan een team van 5 fte medewerkers binnen het Planbureau en de 175 flexibele zorgmedewerkers (ondersteund door een team).  De managersfunctie is binnen de organisatiestructuur gepositioneerd onder de Directeur Zorg & Ondersteuning. 
Wij zijn op zoek naar een veelzijdig, inhoudelijk én sociaal sterk persoon die graag het voortouw neemt. Iemand met een kritische en creatieve blik die nèt even verder kan denken dan wat er al is.  

Wat ga jij doen? 
  • leidinggeven aan een team van 5 fte medewerkers en in nauwe samenwerking met de collega manager Werving en HR experts en adviseurs, toewerken naar een goede vormgeving van het capaciteitsmanagement en verdere ontwikkeling en inrichting van het Flexbureau;
  • aanspreekpunt zijn voor de circa 30 managers Zorg & Ondersteuning en hen ondersteunen bij het planmatig verzorgen van capaciteitsplanning en personeelsinzet binnen het primair zorgproces;
  • leidinggeven aan de circa 175 flexibele eigen medewerkers en de flexibele externe schil;  hierin word je ondersteund door een team; 
  • verantwoordelijkheid dragen voor de totale inhoud van het planmatig inzetten van flexibel personeel en de procesgang die daaraan ten grondslag ligt. Dit begint bij het achterhalen van de klantvraag uit het primaire zorgproces en eindigt als alle openstaande diensten tijdig zijn ingevuld;
  • het signaleren en rapporteren van knelpunten: voorstellen voor het oplossen ervan en zorgen voor inzicht en overzicht. Je weet daarbij gebruik te maken van HR analytics en capaciteitsplanning. 

Qua persoonlijkheid kan je vanuit het perspectief van het primaire zorgproces invulling geven aan de capaciteitsvraag. De combinatie van planningservaring, analytisch vermogen en hart voor de zorg levert jou meestal een goed resultaat op. Goed kunnen omgaan met verschillende belangen is jou op het lijf geschreven en je hebt een gemakkelijke communicatie waardoor je goed kan omgaan met alle krachtenvelden.

Wat wij van jou verwachten 
  • een afgeronde hbo-opleiding in HR of zorgopleiding aangevuld met een post-hbo Management in de Zorg;
  • ruime werkervaring op tactisch niveau in een complexe zorgomgeving;
  • planmatig kunnen denken, kunnen prioriteren, koers kunnen houden en ruime procesmanagement ervaring hebben;
  • ervaring hebben met het situationeel leidinggeven aan medewerkers;
  • een open blik en daadkracht helpen jou met visie aan de slag te gaan. 
Wat wij jou bieden 

Sherpa is een organisatie in beweging en gericht op innovatie en vernieuwing. Binnen deze functie krijg je volop de gelegenheid de functie nieuw elan te geven.
Sherpa biedt een contract van 36 uur per week, in eerste instantie voor 1 jaar met zicht op een vast dienstverband als het van beide kanten goed samenwerkt. Het salaris is ingeschaald in functiegroep 60 (max. € 4.652,=) conform de cao Gehandicaptenzorg. De standplaats is Baarn.

Arbeidsextra’s die wij bieden bovenop het in de vacature genoemde salaris:
De cao Gehandicaptenzorg kent een fulltime werkweek van 36 uur. Er is een vakantietoeslag van 8,0% en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Naast het wettelijk geregelde vakantieverlof (144 uur naar rato van je dienstverband) ontvang je een eigen extra verlof budget (PBL-uren) van 55 uur bij een fulltime werkweek
Sherpa maakt ook gebruik van de faciliteiten via FiscFree: fiscale korting bij aanschaf van een smartphone en/of laptop, kortingsvouchers voor Bol.com en Coolblue; korting op een sportabonnement, een fiscaal aantrekkelijk fietsplan, weekendjes weg etc. Sherpa organiseert ieder jaar een populair en sfeervol Kerstpakkettenfeest waarbij je van harte welkom bent!