Vacature Projectleider Behandeling | Expertisecentrum
Projectleider Behandeling

Projectleider Behandeling

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'Home' voor het actuele overzicht.

Heb jij ervaring met vraagstukken in de Gehandicaptenzorg? Wil je in zes maanden verschillende projecten op gebied van behandeling verder brengen met concrete resultaten? We maken graag kennis met je!

Amerpoort en Sherpa zijn organisaties die samen 4000 mensen met een verstandelijke beperking een thuis geven. We werken met heel verschillende zorggroepen. Mensen van jong tot oud en van licht verstandelijk beperkt tot ernstig en meervoudig beperkt. Vanuit verschillende behandelcentra en behandelteams van Amerpoort en Sherpa bieden wij diagnostiek, behandeling en (para)medische zorg. Voor de projecten waar je aan gaat werken gaat het om deze organisatieonderdelen:
•    Gezondheidscentrum Zandheuvelweg, een samenwerkingsverband tussen Amerpoort en Sherpa.
•    Tandartspraktijk Zandheuvelweg, een onderdeel van het gezondheidscentrum Zandheuvelweg.
•    Gezondheidscentrum Christophorus.
•    Centrum voor Diagnostiek en Behandeling (CDB).

Als projectleider werk je samen met zowel het managementteam ECB van Amerpoort als de directeur Expertisecentrum van Sherpa. Beiden informeer je over voortgang en benodigde besluitvorming. Daarin ben je een stevige en prettige gesprekspartner.

Wat ga jij doen? 

Amerpoort en Sherpa bieden samen ondersteuning aan in totaal 4000 cliënten met een verstandelijke beperking in de regio’s Utrecht en Gooi- en Vechtstreek. Aan een deel van deze cliënten bieden we ook diagnostiek, behandeling en (para)medische zorg. We bruisen van de plannen om behandeling aan cliënten nóg beter te maken en te organiseren. Samenwerking met collega’s binnen en buiten Amerpoort/Sherpa is daarin elke dag weer cruciaal. Net als focus en prioriteiten stellen. Door de coronacrisis staat ons werk extra onder druk en daarom zoeken we voor vijf projecten een energiek en resultaatgerichte projectleider. Gemene deler van deze projecten is dat de focus ligt op het komen tot heldere en slimme werkprocessen en taken en verantwoordelijkheden op gebied van de inzet van behandelaren, financiën (administratie en declaratie) en de organisatie daarvan. Vanuit jouw rol als projectleider heb jij de verantwoordelijkheid voor realisatie van de beoogde doelen op deze projecten.

Wat wij van jou verwachten 

Je bent een energiek en oplossingsgericht projectleider die op het snijvlak van systemen, mensen en processen tot toepasbare resultaten komt.

  • een afgeronde opleiding vanaf hbo in een relevant werkveld;
  • minimaal vijf jaar ervaring in projectmanagement in de zorg;
  • ervaring binnen de Gehandicaptenzorg.

Qua persoonlijkheid gedij jij goed in een organisatie in ontwikkeling en hebt de juiste instelling en aanpak om projecten naar de beoogde resultaten te leiden. Daarin ben je organisatiesensitief en resultaatgericht en zijn zelfstandigheid, gestructureerdheid en dienstverlening van essentieel belang voor deze functie. Binnen de projecten creëer je overzicht en focus en maak je resultaten zichtbaar. Je analytisch denkvermogen, overtuigingskracht en goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden helpen jou hierin.

Wat wij jou bieden 
Werken bij twee prachtige, ontwikkelingsgerichte organisaties met werkplekken in een bosrijke omgeving, maar waar uiteraard in de huidige omstandigheden ook veel vanuit huis wordt gewerkt.
  • Een uitdagende rol met gemotiveerde collega’s om mee te sparren en tot resultaten te komen.
  • Een dienstverband van 32 uur per week voor de duur van zes maanden.
  • Een salaris van min. € 3.289,- en max. € 4.799,- (functiegroep 60) bij een fulltime dienstverband conform de CAO Gehandicaptenzorg.
  • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33% naar rato.