Vacature Manager Zorg | met veranderkracht en visie | Sherpa
Manager Zorg | met veranderkracht en visie

Manager Zorg | met veranderkracht en visie

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'Home' voor het actuele overzicht.

Als manager integraal verantwoordelijk zijn binnen een vernieuwende en dynamische context.
Iemand met passie voor goede zorg voor cliënten met een intensieve begeleidingsvraag en met oprechte aandacht voor cliënten en medewerkers. Weet jij wat verbinding maken werkelijk inhoudt? Ben jij daadkrachtig en besluitvaardig?
Gaat jouw hart sneller kloppen in een rol waarin je van betekenis bent voor client en medewerker? Waarin je met elkaar bijdraagt aan een betekenisvol leven voor de client en zijn of haar netwerk? Ben jij hierdoor geïnspireerd? Kom met ons in contact voor meer informatie.

Voor dit team trekt Sherpa graag een manager aan die hét aanspreekpunt wordt voor medewerkers in het primaire proces. Wij zijn op zoek naar een inhoudelijk én sociaal sterke persoonlijkheid die graag het voortouw neemt om initiatieven op te pakken. Iemand met een kritische blik en een verfrissende aanpak.

Wat ga jij doen? 

Allereerst ben je het aanspreekpunt voor de medewerkers. Je coacht medewerkers en stimuleert het eigenaarschap en vakmanschap in de teams. Uiteraard afgestemd op de behoefte binnen het team (situationeel, verbindend leiderschap).
Tegelijkertijd creëer je de randvoorwaarden. Je bent integraal verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg, voor de inzet van medewerkers en een transparante bedrijfsvoering. Dit begint bij de cliënt en verwanten en eindigt als medewerkers tevreden en de financiën op orde zijn. Je signaleert knelpunten en ondersteunt nieuwe voorstellen vanuit jouw teams.

Wat wij van jou verwachten 
  • een afgeronde hbo opleiding n de zorg aangevuld met een management in de zorg opleiding of aanverwante opleiding;
  • minimaal 3 jaar werkervaring in een leidinggevende positie;
  • bekend zijn met en gevoel hebben voor de zorggroep Moeilijk Verstaanbaar Gedrag;
  • ervaring hebben met situationeel leidinggeven aan medewerkers;
  • een open en toegankelijke houding hebben die veranderkracht en visie draagt;
  • professionele identiteit.
Wat wij jou bieden 

Sherpa is een organisatie gericht op vernieuwing. Binnen deze functie krijg je volop de gelegenheid de functie nieuw elan te geven. Sherpa biedt een contract van 36 uur per week met zicht op een vast dienstverband als het van beide kanten klikt.
Het salaris is ingeschaald in FWG 60 (max. € 4.799, = bij een 36-urige werkweek) conform de cao Gehandicaptenzorg. De standplaats is Baarn.

Arbeidsextra’s die wij bieden bovenop het in de vacature genoemde salaris:

Sherpa kent een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris plus 57 uur persoonlijk op te bouwen verlof. Ook zijn er mogelijkheden om fiscaal aantrekkelijke aankopen te doen via FiscFree.