Vacature Manager Zorg en Ondersteuning| een pionier met visie en veranderkracht | Team Kind, Jongere en Gezin
Manager Zorg en Ondersteuning| een pionier met visie en veranderkracht

Manager Zorg en Ondersteuning| een pionier met visie en veranderkracht

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'Home' voor het actuele overzicht.

Met warme zorg en een heldere visie, vorm geven aan nieuwe manieren van logeer- en weekend opvang en woonvormen voor jongeren. Ben jij een manager die kan pionieren, opbouwen en mensen weet te verbinden? Kom dan met ons in contact voor meer informatie.

Binnen het team Kind, Jongere en Gezin is een manager nodig die de samenwerking met ouders, verwanten en begeleiders nieuwe invulling weet te geven aan meerdere vormen van ondersteuning. Binnen de directe zorg aan kinderen en jongeren die bij Sherpa wonen of logeren tijdens de weekenden en vakanties, is visie op goede, liefdevolle zorg noodzakelijk.

Innovatie op het gebied van ondersteuning aan kinderen of jongeren met een handicap, is ons doel voor de komende jaren. Sherpa is bezig opnieuw vorm te geven aan een palet van logeer vormen dat recht doet aan de behoefte van het kind. Juist omdat niet ieder kind hetzelfde is en zich in deze levensfase nog veel ontwikkelt. Daar weet jij met jouw team in verbinding met ouders of verwanten, vorm aan te geven. Wij zijn op zoek naar een inhoudelijk én sociaal sterke persoonlijkheid die graag dit initiatief neemt om nieuw en vernieuwend samen te werken.

Wat ga jij doen? 

Jij bent integraal verantwoordelijk voor de kwaliteit, continuïteit en veiligheid van de zorg voor kinderen en jongeren. Je wordt onder andere verantwoordelijk voor de transitie naar nieuwe vormen binnen de weekend- en vakantie opvang, het verder ontwikkelen van woonvormen voor jongeren en diverse samenwerkings- en ontwikkelprojecten. Jij komt met innovaties op het gebied van dienstverlening aan deze groep cliënten. Je draagt integrale verantwoordelijkheid voor de zorg, het team en een gezonde  financiële basis. Je zet hiermee voor Sherpa een vervolgstap in het ingezette ontwikkelproces. 

Wat wij van jou verwachten 
  • een afgeronde hbo opleiding Management in de Zorg of aanverwante opleiding;
  • meerjarige werkervaring in een complexe zorg omgeving binnen de kind/jongeren zorg;
  • ruime leidinggevende ervaring in een coachende en faciliterende rol;
  • aantoonbaar weten te bouwen aan een team dat kwalitatief goede zorg verleent in verbinding met alle belanghebbenden rondom een kind of jongere;
  • kunnen werken vanuit de respectvolle dialoog (werken vanuit de driehoek) en daarmee medewerkers  kunnen inspireren;
  • steeds kunnen kijken naar wat goed gaat en wat beter kan en het team hier actief in meenemen.
Wat wij jou bieden 

Sherpa is een organisatie gericht op ontwikkeling en daarmee elkaar verder brengen. Binnen deze functie krijg je volop de gelegenheid de functie nieuw élan te geven. Sherpa biedt een contract van 28-32 uur per week met zicht op een vast dienstverband als het van beide kanten klikt.
Het salaris is ingeschaald in functiegroep 60 (max. € 4.652, = bij een 36-urige werkweek) conform de cao Gehandicaptenzorg. De standplaats is Hilversum.

Arbeidsextra’s die wij bieden bovenop het in de vacature genoemde salaris:

Sherpa kent een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris, plus 57 uur persoonlijk op te bouwen verlof. Ook zijn er mogelijkheden om fiscaal aantrekkelijke aankopen te doen via FiscFree.