Vacature Begeleider Flexibel werken | regio Gooi, Eemland en Vechtstreek

Begeleider Flexibel werken

Werken waar je nodig bent, hoe zal dat voelen? Afwisseling, ontwikkeling, vrijheid en een hart voor mensen met een beperking. Voel jij je aangesproken? Bel ons gerust, wellicht ben jij de begeleider die wij graag verwelkomen. 

Wat ga jij doen? 

Als flexibele medewerker werk je in meerdere teams en woningen: daar waar jij het hardst nodig bent. Dit is afhankelijk van de vraag naar zorg en wat jij meebrengt. Er wonen veel verschillende cliënten bij Sherpa dus er is altijd een werkplek die goed bij jou past. Je krijgt de mogelijkheid je in te schrijven voor de diensten die passend zijn bij jouw voorkeuren.  Daarmee heb je de vrijheid om (deels) jouw eigen rooster te bepalen. Ook is het mogelijk om met jouw ervaring en deskundigheid voor een langdurige periode ingezet te worden binnen een team op één en dezelfde locatie.  

Wat wij van jou verwachten 
 • Een relevant mbo diploma vanaf niveau 3: Maatschappelijke Zorg, Sociaal Pedagogisch Werk, Verpleegkunde of Verzorgende of andere opleiding in Zorg & Welzijn. Heb je niet de juiste diploma’s, maar wil je wel graag bij Sherpa aan de slag? Neem dan contact op met onze recruiter Paulien Navest via 06 - 8316 0024 of [email protected], zodat we samen de mogelijkheden kunnen bekijken.
 • Werkervaring binnen de gehandicaptenzorg maar wat je nog niet weet, spijkeren wij met gemak bij! Sherpa biedt altijd een op maat opleidingsadvies als jij dit wilt. 
 • Het werken als flexibele medewerker wordt binnen Sherpa erkend als vak. Wij verwachten dat je zelfstandig kunt werken en je thuis voelt in een omgeving waar  jouw betrokkenheid wordt gewaardeerd. 
Wat wij jou bieden 
 • In afstemming met jou wordt het aantal uren dat je werkt bepaald. Dit kan al vanaf 8 uur per maand, maar je hebt ook de mogelijkheid om 32 uur per week te werken.
 • De salarisinschaling is als Begeleider B of C in FWG 35 of 40 volgens de Cao Gehandicaptenzorg. Dit is maximaal € 3.198,- voor een begeleider B en € 3.432,- voor een begeleider C.   
 • Je start met een tijdelijk dienstverband en indien het van beide kanten klikt, volgt er een vaste aanstelling.
 • We zorgen ervoor dat we samen kijken waar jij het best tot je recht komt. Natuurlijk krijg je een goede inwerkperiode, inclusief introductie en trainingen zoals het toedienen van medicatie en het werken met tilliften.
 • Als flexibele medewerker ben jij onderdeel van het flexteam. Voor jouw team worden er onder andere themadagen en intervisie momenten georganiseerd. Alle overige arbeidsvoorwaarden zijn hetzelfde als bij andere begeleiders. 

Arbeidsextra’s die wij bieden bovenop het in de vacature genoemde salaris:

 • Sherpa heeft een eigen online Leerplein waar je volop gratis kunt bijscholen voor competenties die bij jouw functie horen.
 • Ook kan je gratis gebruik maken van ondersteunende trainingen die worden aangeboden via 'GoodHabitz'.  
 • Er is een vakantietoeslag van 8,0% en een eindejaarsuitkering van 8,33%.   
 • Naast het wettelijk geregelde vakantieverlof (144 uur naar rato van je dienstverband) ontvang je een eigen extra verlof budget (PBL-uren) van 57 uur (bij een fulltime werkweek).
 • Sherpa maakt ook gebruik van de faciliteiten via FiscFree: fiscale korting bij aanschaf van een smartphone en/of laptop.
 • Kortingsvouchers voor Bol.com; korting op een sportabonnement, een fiscaal aantrekkelijk fietsplan, weekendjes weg etc.
Solliciteren 
Wil jij jouw expertise en ervaring inzetten op verschillende locaties? Stuur je cv naar [email protected]. Meer informatie nodig? Bel met SherpaFlex, telefoon 035-6464 285. Bij een geschikt cv bellen we je snel voor het maken van een afspraak.