Vacature Manager Gehandicaptenzorg | met veranderkracht en visie | Teams MVG
Manager Gehandicaptenzorg | met veranderkracht en visie

Manager Gehandicaptenzorg | met veranderkracht en visie

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'Home' voor het actuele overzicht.

Als manager integraal verantwoordelijk zijn binnen een vernieuwende en dynamische context. Iemand met passie voor goede zorg voor cliënten met een intensieve begeleidingsvraag en met oprechte aandacht voor cliënten en medewerkers. Weet jij wat verbinding maken werkelijk inhoudt? Ben jij daadkrachtig, besluitvaardig en betrouwbaar?
Ben jij hierdoor geïnspireerd? Kom met ons in contact voor meer informatie.

Voor dit team trekt Sherpa graag een manager aan die hét aanspreekpunt wordt voor medewerkers in het primaire proces. Wij zijn op zoek naar een inhoudelijk én sociaal sterke persoonlijkheid die graag het voortouw neemt om initiatieven op te pakken. Iemand met een kritische blik en een verfrissende aanpak.

 

Wat ga jij doen? 

Allereerst ben je het aanspreekpunt voor de medewerkers. Je coacht en stuurt medewerkers aan. Tegelijkertijd creëer je de randvoorwaarden. Je bent integraal verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg, voor de inzet van medewerkers en een transparante bedrijfsvoering. Dit begint bij de cliënt en verwanten en eindigt als medewerkers tevreden zijn en de financiën op orde zijn. Je signaleert knelpunten en ondersteunt nieuwe voorstellen vanuit jouw teams.

Wat wij van jou verwachten 
  • een afgeronde hbo opleiding Management in de Zorg of aanverwante opleiding;
  • minimaal 3 jaar werkervaring in een leidinggevende positie;
  • bekend zijn met en gevoel hebben voor de zorggroep Moeilijk Verstaanbaar Gedrag;
  • ervaring hebben met situationeel leidinggeven aan medewerkers;
  • een open en toegankelijke houding hebben die veranderkracht en visie draagt.
Wat wij jou bieden 

Sherpa is een organisatie gericht op vernieuwing. Binnen deze functie krijg je volop de gelegenheid de functie nieuw élan te geven. Sherpa biedt een contract van 36 uur per week met zicht op een vast dienstverband als het van beide kanten klikt. Het salaris is ingeschaald in FWG 60 (max. € 4.652, = bij een 36-urige werkweek) conform de cao Gehandicaptenzorg. De standplaats is Baarn.

Arbeidsextra’s die wij bieden bovenop het in de vacature genoemde salaris:

Sherpa kent een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris plus 57 uur persoonlijk op te bouwen verlof.