Vacature Coachend Begeleider | Diezelaan 9
Coachend Begeleider

Coachend Begeleider

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'Home' voor het actuele overzicht.

Hou jij van vooruitgang en werk je graag mee aan kwalitatieve verbetering van zorg? Kan je goed coachen en heb je kennis van de zorg voor de ouder wordende cliënt met een beperking? Neem contact met ons op om te kijken of dit de functie is die je zoekt.

Wat ga jij doen? 

Samen met het team werk je aan de ontwikkeling van multidisciplinaire samenwerking en verdere ontwikkeling in de veranderende zorgvraag. Je bent werkzaam in drie teams binnen de cliëntgroep Senioren. Je overziet de samenwerking binnen de teams en begeleidt collega’s in de dagelijkse ondersteuning van cliënten. De teams richten zich in de nabije toekomst vooral op inhoudelijke vernieuwing en ontwikkeling van de zorg. Er is een manager Zorg en Ondersteuning waar je op terug kunt vallen.

Binnen deze functie is het een primaire verantwoordelijkheid dat je kunt coachen op de begeleiding van ouder wordende cliëntgroepen. Ook heb je oog voor de nieuwste ontwikkelingen en innovaties binnen jouw vakgebied en werk je in gezamenlijkheid aan de realisatie. Daarnaast werk je minimaal 50% mee in de bestaande roosters (coaching on-the-job, ook weekenden en feestdagen).

Wat wij van jou verwachten 

Een diploma SPH of MWD met ervaring in het begeleiden van een gevarieerde populatie cliënten. Kennis van psychiatrie en/of dementie of dubbele diagnoses is vereist.

Qua persoonlijkheid ben je een verbinder van nature, heb je oog voor groepsdynamiek en weet je met een positieve houding mensen te stimuleren tot zelfontwikkeling. Een sterk coördinerend vermogen en goed kunnen plannen en organiseren, maken het plaatje compleet.

Wat wij jou bieden 

Sherpa biedt een contract voor 28-32 uur per week, met de intentie dit om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd. Salarisinschaling in Begeleider D in FWG 45 (Max. € 3.084, = bij fulltime dienstverband) volgens de CAO Gehandicaptenzorg.

Arbeidsextra’s die wij bieden bovenop het in de vacature genoemde salaris:

  • De cao Gehandicaptenzorg kent een fulltime werkweek van 36 uur.
  • Sherpa heeft een eigen online Leerplein waar je volop gratis kunt bijscholen voor competenties die bij jouw functie horen.
  • Ook kan je buiten werktijd, gratis gebruik maken van ondersteunende trainingen die worden aangeboden via 'Good Habitz'.  
  • Er is een vakantietoeslag van 8,0% en een eindejaarsuitkering.  
  • Naast het wettelijk geregelde vakantieverlof (144 uur naar rato van je dienstverband) ontvang je een eigen extra verlof budget (PBL-uren) van 55 uur (bij een fulltime werkweek).
  • Sherpa maakt ook gebruik van de faciliteiten via FiscFree:  fiscale korting bij aanschaf van een smartphone en/of laptop.
  • kortingsvouchers voor Bol.com en Coolblue; korting op een sportabonnement, een fiscaal aantrekkelijk fietsplan, weekendjes weg etc.
  • Sherpa organiseert ieder jaar een populair en sfeervol Kerstpakkettenfeest waarbij je van harte welkom bent!