Vacature Coördinator Vervoer | die goed en veilig vervoer kan faciliteren | Regionaal Vervoerscentrum (RVC)
Coördinator Vervoer | die goed en veilig vervoer kan faciliteren

Coördinator Vervoer | die goed en veilig vervoer kan faciliteren

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'Home' voor het actuele overzicht.

Plannen en regelen en toch het overzicht houden. Kan jij regelen dat cliënten en collega’s goed ondersteund worden met vervoer op het juiste moment? Dan ben je bij Sherpa aan het goede adres!

Wat ga jij doen? 

In deze functie staan werken aan vervoersopdrachten, continuïteit van vervoer, oplossingen zoeken bij klachten en bijhouden van management gegevens op jouw dagelijkse agenda. Sherpa werkt met een regionaal vervoersbedrijf waarmee je dagelijks intensief contact hebt. Nieuwe ideeën voorstellen en verbeteren van kwaliteit waar dat nodig is: de functie biedt alle ruimte om er je eigen inzichten in te realiseren.  

Wat wij van jou verwachten 

Een diploma mbo-4 Logistiek heeft onze voorkeur maar belangrijker is dat je een ervaren planner bent en goed kunt organiseren;  je mensen meekrijgt in jouw plannen en altijd gaat voor een goede en stipte inzet van vervoer.

Loop jij warm voor een dynamische en soms hectische omgeving en kan je dan toch het overzicht houden? Dan is dit echt een baan voor jou!

Wat wij jou bieden 

Een tijdelijk contract van 7 maanden, voor 32 uur per week.

De functie is ingeschaald volgens FWG 40 binnen de cao Gehandicaptenzorg (max. € 2.807,= bruto per maand bij een fulltime dienstverband). Standplaats is Hilversum. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zeer goed en vind je onder ‘Ons Aanbod’ op de website.