Vacature Manager | Plan- Flexbureau | Zandheuvelweg
Manager | Plan- Flexbureau

Manager | Plan- Flexbureau

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'Home' voor het actuele overzicht.

Als manager leiding geven binnen een vernieuwende en dynamische context. Met doorzettingsvermogen en een open communicatie veranderkracht op gang brengen. Kan jij dit bieden? Kom dan met ons in contact!

Sherpa ondersteunt mensen met een beperking op het gebied van wonen, werken, leren en vrije tijd. Binnen het team Plan- en Flexbureau werken collega’s die door een accurate personeelsplanning van meerwaarde willen zijn voor een goed leven van de cliënt. Sherpa is volop aan het innoveren en nieuwe plannen aan het maken om de flexibele inzet van eigen medewerkers en externe collega’s efficiënt en effectief in te zetten.
 
Voor dit team trekt Sherpa graag een manager aan die hèt aanspreekpunt wordt voor de circa 30 managers ‘Zorg en Ondersteuning’ binnen onze organisatie en een team van 5 fte medewerkers binnen het Plan- en Flexbureau. Wij zijn op zoek naar een veelzijdig, inhoudelijk én sociaal sterk persoon die graag het voortouw neemt. Iemand met een kritische en creatieve blik die nèt even verder kan denken dan wat er al is.  
Wat ga jij doen? 
  • leiding geven aan een team van 5 fte medewerkers en in nauwe samenwerking met de collega manager Werving, HR-adviseurs en roosteraars, toewerken naar een goede vormgeving van het capaciteitsmanagement en inrichting van het Plan-Flexbureau;
  • aanspreekpunt zijn voor de circa 30 managers Zorg & Ondersteuning en hen ondersteunen bij het planmatig verzorgen van personeelsinzet in het primair zorgproces;
  • verantwoordelijkheid dragen voor de totale inhoud van het planmatig inzetten van personeel en de procesgang die daaraan ten grondslag ligt. Dit begint bij het achterhalen van de klantvraag en eindigt als alle openstaande diensten tijdig zijn ingevuld;
  • het signaleren en rapporteren van knelpunten: jij komt met voorstellen voor het oplossen ervan en zorgt voor inzicht en overzicht. Je weet daarbij gebruik te maken van HR-analytics. 

Qua persoonlijkheid kan je vanuit het perspectief van de gebruiker invulling geven aan de capaciteitsvraag.
De combinatie van commerciële ervaring, analytisch vermogen en hart voor de zorg levert jou meestal een goed resultaat op. Goed kunnen omgaan met verschillende of tegengestelde belangen is je op het lijf geschreven en je hebt een diplomatieke communicatie waardoor je kan omgaan met meerdere belangen. 

Wat wij van jou verwachten 
  • een afgeronde hbo-opleiding in Human Resources, Bedrijfskunde of aanverwante opleiding;
  • minimaal 5 jaar werkervaring op tactisch niveau in een commerciële omgeving van arbeidsbemiddeling;
  • planmatig kunnen denken en procesmanagement ervaring hebben;
  • ervaring hebben met het situationeel leidinggeven aan medewerkers;
  • een open houding hebben en met diplomatie, daadkracht en visie aan de slag kunnen gaan. 
Wat wij jou bieden 
Sherpa is een organisatie in beweging en gericht op innovatie en vernieuwing. Binnen deze functie krijg je volop de gelegenheid de functie nieuw elan te geven.
 
Sherpa biedt een contract van 32-36 uur per week, in eerste instantie voor 1 jaar met zicht op een vast dienstverband als het van beide kanten klikt.
Het salaris is ingeschaald in FWG 60 (max. € 4.499,=) conform de cao Gehandicaptenzorg. De standplaats is Baarn.
 
Sherpa biedt verder een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.
 
Arbeidsextra’s die wij bieden bovenop het in de vacature genoemde salaris:
 
De cao Gehandicaptenzorg 2020 kent een fulltime werkweek van 36 uur. Er is een vakantietoeslag van 8,0% en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Naast het wettelijk geregelde vakantieverlof (144 uur naar rato van je dienstverband) ontvang je een eigen extra verlof budget (PBL-uren) van 55 uur bij een fulltime werkweek
 
Sherpa maakt ook gebruik van de faciliteiten via FiscFree:  fiscale korting bij aanschaf van een smartphone en/of laptop, kortingsvouchers voor Bol.com en Coolblue; korting op een sportabonnement, een fiscaal aantrekkelijk fietsplan, weekendjes weg etc. Sherpa organiseert ieder jaar een populair en sfeervol Kerstpakkettenfeest waarbij je van harte welkom bent!
 
Kijk voor meer informatie op werkenbijsherpa.nl/ons aanbod.