Vacature Verpleegkundige | Bovenmaatweg
Verpleegkundige

Verpleegkundige

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'Home' voor het actuele overzicht.

Niet-aangeboren hersenletsel of een andere lichamelijke beperking, alle vormen vragen een persoonlijke aanpak: geduld en deskundigheid gaan in deze functie hand in hand. Bel ons om meer te weten te komen over deze dynamische werkplek!    

Wat ga jij doen? 

Naast een luisterend oor, bied je cliënten de verpleegkundige verzorging die zij nodig hebben. Dit hebben wij vastgelegd in een individueel zorgplan. Dit vormt de basis en daarmee kunnen begeleiders de zelfredzaamheid van cliënten groter maken. Het wordt enorm gewaardeerd als er nieuwe initiatieven worden opgepakt en jij je ook verantwoordelijk voelt voor het welzijn van de cliënt.

 

Wat wij van jou verwachten 
  • een diploma mbo niveau 4 Verpleegkunde;
  • het liefst ervaring in het ondersteunen van cliënten met een meervoudige beperking en het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen; bijscholing hierin door Sherpa is mogelijk;
  • ervaring in het werken met zorgplannen en kunnen zien of er iets meer of anders nodig wordt;
  • het leuk vinden in te spelen op onverwachte situaties: geen dag hetzelfde spreekt jou aan.

 

Wat wij jou bieden 

Sherpa biedt een contract van 28 uur per week met de intentie dit om te zetten naar een vast contract als het van beide kanten klikt.

In deze functie werk je volgens een vast basisrooster met dagdiensten en nachtdiensten.

Sherpa biedt een salaris van max. € 2.807,- bij een fulltime dienstverband conform de CAO Gehandicaptenzorg, FWG 40. Naast het gewone salaris hebben we een uniek arbeidsvoorwaardenpakket voor jou samengesteld. Kijk op werkenbijsherpa.nl onder het tabje ‘Ons Aanbod”.