Vacature Begeleider | met stimulerende houding | Schoolstraat 4
Begeleider | met stimulerende houding

Begeleider | met stimulerende houding

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'Home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

Op de Schoolstraat 4 woont een dynamische groep cliënten. Onder andere clienten met een licht verstandelijke beperking, een matig verstandelijke beperking, het syndroom van down, gedragsproblemen, etc. Ook in leeftijd zijn de cliënten variërend. De bewoners hebben allen een eigen appartement, maar vanuit de centrale huiskamer worden alle gemeenschappelijke activiteiten (eten, tv kijken, koffiemoment, etc.) georganiseerd.

  • Het accent van de begeleiding ligt op het stimuleren van cliënten om de grenzen te verleggen. Je bent hierin continu aan het schakelen tussen verschillende begeleidingsstijlen.
  • Als begeleider ondersteun je cliënten bij hun vaardigheden en dagelijkse activiteiten.
  • Je hebt  een stimulerende en  coachende rol en kan met een goed opgesteld ondersteuningsplan cliënten net dat stapje verder brengen.  Uiteraard altijd in goed contact met de cliënt en zijn/haar sociale omgeving. 
Wat wij van jou verwachten 
Wij vragen een collega met een ondernemende persoonlijkheid die denkt vanuit mogelijkheden. Je bent in staat om overzicht, structuur en veiligheid te bieden. Je gaat met een open blik de situatie tegemoet. Met geduld en een heldere  communicatie biedt jij de cliënten precies wat zij nodig hebben.
 
Verder heb je:
  • Een diploma vanaf niveau 3 of 4 in een verzorgende of agogische richting (MZ of SPW).
  • Twee of drie jaar ervaring in het werken met mensen met een verstandelijke beperking. 
  • Ervaring in het werken met dagprogramma’s en signaleringsplannen.
Wat wij jou bieden 
  • Een contract voor 16-24 uur per week, met wisselende diensten en met slaapdiensten.
  • Het salaris is conform de CAO Gehandicaptenzorg. Voor een begeleider B is dat FWG 35 met een maximum bruto salaris van € 2.675,-  en voor een begeleider C  is dat FWG 40 met een maximum bruto salaris van € 2.807,-  per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur).
  • Voor ons aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden pakket kijk je het best onder het tabje ‘Ons aanbod’ op werkenbijsherpa.nl