Vacature Coördinator Zorgaanvragen Expertisecentrum | Expertisecentrum
Coördinator Zorgaanvragen Expertisecentrum

Coördinator Zorgaanvragen Expertisecentrum

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'Home' voor het actuele overzicht.

Ieder mens heeft recht op een prettig leven. Een eigen woon- en werkplek waar je thuis bent. Zelf inhoud en vorm geven aan je leven. Natuurlijk is dat niet anders als je een beperking hebt. Daarom ondersteunt Sherpa mensen met een beperking.

Sherpa ondersteunt mensen met een beperking op het gebied van wonen, werken, leren & ontwikkelen en vrije tijd. Zodat zij zelf kunnen bepalen wat prettig of belangrijk is in hun leven. Waardoor ze deelnemen aan de samenleving en het optimale uit het leven halen. Wij doen dat samen met hen, hun familie en vrienden. Met aandacht en waardering voor het unieke in ieder mens.

 

Wat ga jij doen? 

Binnen het team Zorgbemiddeling van Sherpa worden zorgvragen specifiek voor het Expertisecentrum beoordeeld en wordt het zorgproces op gang gebracht. Samenwerking met de behandelaren van het Expertisecentrum: gedragskundigen, paramedici en vak deskundigen is intensief. De inrichting van dit werkproces, de uitvoerende acties en de communicatieve afstemming met alle betrokkenen is complex en vraagt nauwgezette afstemming.

Wat doet een Coördinator Zorgaanvragen precies?

Je gaat een aanmeldproces opzetten en inrichten in samenwerking met de manager Expertisecentrum, teamleider zorgbemiddeling en behandelaren. Je hebt een spilfunctie binnen het Expertisecentrum op gebied van indicaties want je zet het totale zorgproces op en in gang: er is veel contact en samenwerking met de behandelaren. Je functioneert als procesbewaker waarbij je een signalerende rol hebt. Je bent verantwoordelijk voor het totale proces en overziet wat er gebeuren moet om alles vlot te laten verlopen en zo de dienstverlening te optimaliseren. Concreet houdt dit in:

 • eerste aanspreekpunt zijn voor mensen met een specifieke behandelvraag, externe instanties, behandelaren en begeleiders van cliënten van Sherpa;
 • centrale vraagbaak zijn voor medewerkers van het Expertisecentrum voor indicaties/beschikkingen en registratie;
 • het inrichten, opstarten en bewaken van de voortgang van de zorgaanvraag en dit vastleggen.
Wat wij van jou verwachten 
 • een hbo diploma op het gebied van zorg en welzijn of aanverwante opleiding;
 • minimaal drie jaar ervaring hebben bij het opzetten van werkprocessen, uitgebreide en specifieke kennis hebben op het gebied van indicatiestelling en wet- en regelgeving in de zorg met betrekking tot behandeling;
 • stevig in je schoenen staan en snel kunnen schakelen bij complexe zaken, met een scherp analytisch vermogen kan je naar werkprocessen kijken;
 • goed kunnen plannen en organiseren, initiatief tonen en collega’s kunnen aanspreken;
 • totale processen goed kunnen overzien want daar heb je ruime ervaring mee;
 • uitstekend IT-vaardig zijn.
Wat wij jou bieden 
 • Sherpa biedt een jaarcontract van 32 tot 36 uur per week met de intentie dit om te zetten naar een vast dienstverband als het van beide kanten goed bevalt.
 • Op dit moment wordt de functie gewogen door de FWG. Het salaris zal tussen de € 2.345,= (FWG 50) en € 3.948,= (FWG 55) liggen bij een fulltime dienstverband (36 uur) conform de cao Gehandicaptenzorg.
 • De standplaats is Hilversum maar je werkt ook drie dagen bij het Expertisecentrum in Baarn.
 • Naast het gewone salaris hebben we een uniek arbeidsvoorwaardenpakket voor jou samengesteld, kijk onder het tabje ‘Ons Aanbod’ op werkenbijsherpa.nl.