Vacature Flexwerk | werken waar je het hardst nodig bent | Zandheuvelweg
Flexwerk | werken waar je het hardst nodig bent

Flexwerk | werken waar je het hardst nodig bent

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'Home' voor het actuele overzicht.

Hou je ervan om veel verschillende werkervaringen op te doen? Ben je bijna  afgestudeerd en wil je eerst ervaring opdoen voordat je andere plannen maakt? Misschien hebben wij de juiste plek voor jou!  

Wat ga jij doen? 

Als flexibele medewerker werk je in meerdere teams, afhankelijk van de zorgvraag. De cliënten populatie is bij Sherpa zeer gevarieerd dus er is altijd een werkplek die goed bij jou past. We zorgen ervoor dat we samen kijken waar jij het best tot je recht komt. Natuurlijk krijg je een goede inwerkperiode en is het altijd mogelijk eerst vrijblijvend mee te werken. Als starter werk je nooit alleen, er is altijd een ervaren begeleider in de buurt.

We bieden een minimaal contract van 4 uur per week maar als je dat wilt, werk je gemakkelijk 28 tot 32 uur per week.

Wat wij van jou verwachten 

•    een diploma vanaf niveau 3: MZ, SPW of VIG.
•    zelfstandig kunnen werken maar op tijd om ondersteuning kunnen vragen.
•    je bent flexibel inzetbaar: ochtenden (07.00-11.00 uur) of avonden en je kan ook op afroep werken.

 

 

 

Wat wij jou bieden 

Sherpa biedt een contract van minimaal 4 uur per week maar omdat het een flexibele functie is, kan het ook zijn dat je voor meer diensten wordt gevraagd, waardoor je maximaal 32 uur per week kunt werken.

Salarisinschaling als Begeleider B in FWG 35 volgens de Cao Gehandicaptenzorg (max. € 2.675,- bij  een fulltime dienstverband, dit is exclusief onregelmatigheidstoeslag). Standplaats is Baarn.

Flexibele medewerkers hebben dezelfde arbeidsvoorwaarden als medewerkers in vaste dienst. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld online trainingen of feestjes. Kijk voor ons aantrekkelijke arbeidsvoorwaardenpakket op werkenbijsherpa.nl onder het tabje ‘Ons Aanbod’.