Vacature Flexmedewerker | Zandheuvelweg

Flexmedewerker

Hou je ervan om nodig te zijn in betekenisvol werk? Heb je zin om als  ‘vliegende kiep’ te werken? Kijk of het bij je past door met ons te bellen!

Wat ga jij doen? 

Als flexibele medewerker werk je in meerdere teams, afhankelijk van de zorgvraag. De cliënten populatie is bij Sherpa zeer gevarieerd dus er is altijd een werkplek die goed bij jou past. We zorgen ervoor dat we samen kijken waar jij het best tot je recht komt. Natuurlijk krijg je een goede inwerkperiode en is het altijd mogelijk eerst vrijblijvend mee te werken. We bieden een minimaal contract van 4 uur per week maar als je dat wilt, werk je gemakkelijk 28 tot 32 uur per week.

Wat wij van jou verwachten 
  • een diploma Gehandicaptenzorg vanaf niveau 3: MZ, SPW of VIG
  • zelfstandig kunnen werken en je voelt je thuis in een omgeving waar een beroep op jouw creativiteit en betrokkenheid wordt gedaan.
  • je bent flexibel inzetbaar: ochtenden en avonden en je kunt ook op afroep werken.
Wat wij jou bieden 

Sherpa biedt een contract van minimaal 4 uur per week maar omdat het een flexibele functie is, kan het ook zijn dat je voor meer diensten wordt gevraagd, waardoor je maximaal 32 uur per week kunt werken.

Salarisinschaling als Begeleider in FWG 35 of 40 volgens de Cao Gehandicaptenzorg.

Flexibele medewerkers hebben dezelfde arbeidsvoorwaarden als medewerkers in vaste dienst. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld online trainingen of feestjes. Kijk voor ons aantrekkelijke arbeidsvoorwaardenpakket op werkenbijsherpa.nl onder het tabje ‘Ons Aanbod’.

Solliciteren 
Ben jij op zoek naar betekenisvol werk? Stuur je cv naar [email protected]. Meer informatie nodig? Bel met SherpaFlex, telefoon 035-6464285. Bij een geschikt cv bellen we je voor het maken van een afspraak.