Vacature Begeleider | gediplomeerde starter | Vechtstraat 3
Begeleider | gediplomeerde starter

Begeleider | gediplomeerde starter

Een eigen huis, een plek onder de zon. Wie wil het niet? Ook mensen met een beperking hebben behoefte aan een gezellig thuis. Kan jij dit met je collega’s bieden?

Wat ga jij doen? 
  • door jouw inzet draag je zorg voor het zo zelfstandig mogelijk blijven van de cliënt. De cliënten zijn in hun dagelijkse handelingen afhankelijk van begeleiding en hebben veel medische zorg nodig;
  • je pakt het initiatief om cliënten tot activiteit te bewegen en weet de kleine succesjes met hen te vieren;   
  • met collega’s samenwerken in een saamhorig en gedreven team.  
Wat wij van jou verwachten 
  • mbo diploma vanaf niveau 3:  VIG of MZ
  • In staat zijn voorbehouden handelingen te verrichten of de bereidheid hebben deze binnen Sherpa te gaan trainen;
  • Een betrouwbare collega kunnen zijn en geduld hebben met het tempo waarin de cliënt leeft;
  • Oog hebben voor een professionele ondersteuning en tegelijkertijd sfeer kunnen brengen.  
Wat wij jou bieden 

Een contract voor 28 uur per week (meer uren werken is mogelijk) met uitzicht op een vast dienstverband als het van beide kanten klikt. Tijdens de nacht wordt er gebruik gemaakt van een uitluistersysteem, er zijn geen slaapdiensten maar wel weekenddiensten.

De functie is ingeschaald als Begeleider B in FWG 35 volgens de cao Gehandicaptenzorg, met een maximum salaris van € 2.675,= bij een fulltime dienstverband.  Verder biedt Sherpa een zeer aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden: kijk onder het tabje 'Ons Aanbod'op de website en je krijgt volop de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen. Zo kun je met je diploma een mooie vervolgstap zetten.

Solliciteren 
Solliciteren doe je door je cv te sturen naar [email protected]. Meer informatie heeft Marion van der Velde, teammanager, via 06–8311 2317 Bij een passend cv bellen we je voor het maken van een afspraak.