Vacature Begeleider | gediplomeerde starter | Vechtstraat 3
Begeleider | gediplomeerde starter

Begeleider | gediplomeerde starter

Een eigen huis, een plek onder de zon. Wie wil het niet? Ook mensen met een beperking hebben behoefte aan een gezellig thuis. Kan jij dit met je collega’s bieden?

Wat ga jij doen? 
  • door jouw inzet draag je zorg voor het zo zelfstandig mogelijk blijven van de cliënt. De cliënten zijn in hun dagelijkse handelingen afhankelijk van begeleiding en hebben veel medische zorg nodig;
  • je pakt het initiatief om cliënten tot activiteit te bewegen en weet de kleine succesjes met hen te vieren;   
  • met collega’s samenwerken in een saamhorig en gedreven team.  
Wat wij van jou verwachten 
  • een mbo diploma vanaf niveau 3 Verzorgende of Maatschappelijke Zorg
  • in staat zijn voorbehouden handelingen te verrichten of de bereidheid hebben deze binnen Sherpa te gaan trainen;
  • een betrouwbare collega kunnen zijn en geduld hebben met het tempo waarin de cliënt leeft;
  • oog hebben voor een professionele ondersteuning en tegelijkertijd sfeer kunnen brengen.  
Wat wij jou bieden 

Een contract voor 28 uur per week (meer uren werken is mogelijk) met uitzicht op een vast dienstverband als het van beide kanten klikt. Tijdens de nacht wordt er gebruik gemaakt van een uitluistersysteem, er zijn geen slaapdiensten maar wel weekenddiensten.

De functie is ingeschaald als Begeleider B in FWG 35 volgens de cao Gehandicaptenzorg per 1 juni 2020, met een maximum salaris van € 2.766,= bij een fulltime dienstverband.  Verder biedt Sherpa een zeer aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden: kijk onder het tabje 'Ons Aanbod'op de website. Daarnaast krijg je volop de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen. Zo kun je met je diploma een mooie vervolgstap zetten.

Solliciteren 
Solliciteren doe je door je cv te sturen naar [email protected]. Heb je meer informatie nodig? Bel met Wendy de Koning, manager Zorg en Ondersteuning op 06. 1326 5727. Of mail dan naar [email protected] We kijken samen naar jouw cv.