Vacature Studenten | vakantiewerk met betekenis | Zandheuvelweg
Studenten | vakantiewerk met betekenis

Studenten | vakantiewerk met betekenis

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'Home' voor het actuele overzicht.

Bij Sherpa kun je deze zomervakantie ontdekken waar jouw kracht ligt. Niks vast, gewoon om ervaring op te doen als assistent-begeleider. Met een goed salaris. Lijkt je dat wat? Klik hierboven dan op de oranje button en stuur ons je cv. 

Wat ga jij doen? 

Samen kijken we naar jouw wensen en persoonlijkheid, opleiding en ervaring. Die zetten we zo goed mogelijk in want we willen graag dat jij een prachtige zomer-werkplek hebt. Dit kan dan zijn bij dagbesteding, bij woongroepen of bij kinderen en jongeren.

Sherpa werkt met uitgekiende met zorg- en leerprogramma's zodat je je werk goed kan voorbereiden en de richting weet waarin je met een client werkt. Ben je assistent-begeleider dan bieden wij goede begeleiding 'on-the-job' en er is altijd een ervaren begeleider in de buurt.

Wat wij van jou verwachten 
 • studerend voor een mbo vanaf niveau 3 of studerend voor een hbo diploma in een agogische of verzorgende/verpleegkundige richting, bijvoorbeeld Verpleegkunde, Maatschappelijke Zorg of Verzorgende  OF
 • ben je student en in het derde studiejaar van een (para) medische opleiding bijvoorbeeld Fysiotherapie, Geneeskunde, Ergotherapie, Bewegingsagoog  OF
 • ben je student en in het derde studiejaar van een agogische richting: bijvoorbeeld Onderwijsassistent, Toegepaste Psychologie, Pedagogiek of Orthopedagogiek.   
 • Jij bent gedreven en wil cliënten precies die dagelijkse ondersteuning geven die past bij een prettig en goed leven;
 • inzetbaar zijn om onregelmatig en met feestdagen of in het weekend te werken, juist in vakantieperiodes zoals de zomer maar ook in andere vakantieperioden (denk aan meivakantie, kerstvakantie etc).
Wat wij jou bieden 
 • een tijdelijk contract voor tussen de 12 en 32 uur per week voor drie maanden;
 • als je langer dan drie maanden maar maximaal zeven maanden wilt werken, bijvoorbeeld buiten je studie-uren om, 's avonds of in het weekend, dan kun je ook solliciteren;
 • salaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg per 1 juni 2020 en specifiek voor dit vakantiewerk:
 • voor een assistent begeleider € 2.633,- maximaal bij een fulltime werkweek: schaal 30
 • voor een gediplomeerd begeleider B  € 2.766,- maximaal  bij een fulltime werkweek: schaal 35 of
 • voor een gediplomeerd begeleider C  € 2.902,- maximaal bij een fulltime werkweek schaal 40.
 • De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn gelijk aan die van vaste medewerkers. Dit is bijvoorbeeld vakantiegeld 8% naar rato van je gewerkte uren, plus een eindejaarsuitkering 8,33% naar rato van je gewerkte uren plus een onregelmatigheidstoeslag van 20%.