Vacature Begeleider | die orde, rust en gezelligheid biedt | Kolbleistraat
Begeleider | die orde, rust en gezelligheid biedt

Begeleider | die orde, rust en gezelligheid biedt

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'Home' voor het actuele overzicht.

Met orde en rust werken en toch gezellig zijn. Kan jij het bieden aan ouder wordende mensen met een beperking? Solliciteer dan direct!

Wat ga jij doen? 

Als begeleider B ondersteun je cliënten bij hun dagelijkse vaardigheden en activiteiten. Er is een mix van verzorging (er is geen verpleging) en begeleiding. Je bent de spil in het leven van de cliënt en hebt hierbij een observerende en signalerende rol. Je bent alert op (non-verbale) signalen en bent in staat om hier adequaat op te reageren. Stimuleren tot zelf handelen, structuur bieden en behouden en ondersteunen in de ADL. Het doel van de begeleiding is het bevorderen en handhaven van de individuele zelfstandigheid van de cliënt. De ondersteuning van de cliënten is door de mate van zelfredzaamheid, verbale mogelijkheden en functioneren zeer divers. Er zijn overlegmomenten met collega’s en betrokken disciplines. Samen met het team wordt een werkplan opgesteld met afspraken die uitvoerbaar zijn in de praktijk en waar goed op gerapporteerd wordt. Je draait zelfstandig slaapdiensten en bent bereid om met eigen vervoer naar cliënt gerelateerde afspraken te gaan.

Wat wij van jou verwachten 
  • Diploma mbo vanaf niveau 3 (SPW of VIG)
  • Een warme, gezellige en open persoonlijkheid
  • Een doortastend en ondernemende persoonlijkheid die denkt vanuit mogelijkheden
  • In staat zijn overzicht, voorspelbaarheid, structuur en veiligheid te bieden en je bent in staat om (snapt dat) verschillende begeleidingsstijlen in te zetten waar nodig (nodig zijn) voor verschillende cliënten
  • IT-vaardig zijn.
  • Flexibiliteit en bereid in wisselende diensten en weekenden en feestdagen te werken
Wat wij jou bieden 

Sherpa biedt een contract van mimimaal 24 - 28 uur per week (meer uren in overleg) met uitzicht op een vast dienstverband als het van beide kanten klikt.

Inschaling is als Begeleider B in FWG 35 (Max E 2.662,= bij fulltime) conform de CAO Gehandicaptenzorg.

De standplaats is Eemnes. Meer arbeidsvoorwaarden kun je vinden onder ‘Ons Aanbod’ op werkenbijsherpa.nl