Vacature Begeleider | die cliënten weet te activeren | Wakkerendijk
Begeleider | die cliënten weet te activeren

Begeleider | die cliënten weet te activeren

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'Home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

Op de Wakkerendijk wonen cliënten met verschillende zorgvragen. De begeleiding wordt individueel ingevuld. Er is regelmatig ‘huiskamer overleg’:  hier wordt door de cliënten onder andere bepaald wat er wordt gegeten. Cliënten worden zoveel mogelijk betrokken bij de dagelijkse werkzaamheden zoals boodschappen doen. Doordeweeks zijn de cliënten naar dagbesteding, doen zijn mee aan het groeps- of individuele programma. Als de cliënten thuis zijn is er begeleiding aanwezig. Tijdens de nacht wordt er gebruikt gemaakt van een slaapdienst plus een uitluistersysteem.

Het accent van de begeleiding ligt op het grenzen verleggen passend bij iedere cliënt.  Als begeleider C ondersteun je de cliënten bij hun vaardigheden en dagelijkse activiteiten. Je hebt  een stimulerende en  coachende rol en kan met een goed opgesteld ondersteuningsplan cliënten net dat stapje verder brengen.  Uiteraard altijd in goed contact met de cliënt en zijn/haar sociale omgeving.  

Wat wij van jou verwachten 

Wij vragen een collega met een affectief neutrale begeleidingsstijl, humor en die problemen niet uit de weg gaat Je bent in staat om overzicht en structuur te bieden. Met geduld en een heldere  communicatie biedt jij de cliënten precies wat zij nodig hebben. Verder heb je:

  • diploma niveau 4 in een agogische richting (MZ of SPW)  en
  • twee jaar ervaring in het werken met mensen met een verstandelijke beperking   
  • ervaring in het werken met dagprogramma’s en signaleringsplannen.

Heb je een diploma op niveau 3 dan kun je ook solliciteren, dan biedt Sherpa extra scholingsmogelijkheden.

Wat wij jou bieden 

Een jaarcontract voor 16-24 uur per week (uren zijn bespreekbaar), met wisselende diensten en slaapdiensten.

Het salaris is conform de CAO Gehandicaptenzorg. Voor een begeleider C  is dat FWG 40 met een maximum bruto salaris van € 2.807,-  per maand bij een fulltime dienstverband. Standplaats is Eemnes.

Meer secundaire arbeidsvoorwaarden vind je onder ‘Ons Aanbod’ op werkenbijsherpa.nl