Vacature Coordinerend Gezinsbegeleider | in het sociaal domein | Gezinnenteam
Coordinerend Gezinsbegeleider | in het sociaal domein

Coordinerend Gezinsbegeleider | in het sociaal domein

Hou jij ervan om collega’s en gezinnen een stap verder te brengen? Kan je goed systemisch werken, coachen en coordineren, observeren en heb je oog voor gezinsdynamiek? Dan wordt dit jòuw functie.   

Wat ga jij doen? 

Het team werkt systemisch en biedt ondersteuning aan gezinnen waarbij het kind, de ouders of het systeem problemen ervaren. Dit kan op meerdere levensdomeinen zijn. Je komt op locatie bij het gezin en zet samen met ouders de gewenste begeleiding uit voor het gehele gezin. Je observeert, luistert naar de problemen die ervaren worden, en gaat van daaruit met de ouders op zoek naar oplossingen. Daarnaast is de coachend begeleider ongeveer de helft van de tijd bezig met het coachen  van collega’s. Dit bieden we in de vorm van werkbegeleiding geven, intervisie of deskundigheidsbevordering organiseren.

Het uiteindelijke doel van de functie is de onstabiele situatie van het gezin/kind weer veilig en weer in balans te brengen.

Wat wij van jou verwachten 

Een  hbo diploma SPH of MWD aangevuld met een post hbo IAG opleiding. Ervaring in het begeleiden van Gezinnen. Kennis van Psychiatrie en/of GGZ en Verslavingszorg, kennis van risicofactoren op kindermishandeling, risicotaxaties kunnen doen, en ervaring hebben in het werken met psychopathologie is vereist. Heb je die kennis niet dan is de bereidheid om hierin direct training op te pakken, een voorwaarde.

Qua persoonlijkheid werk je zeer zelfstandig, ben je een verbinder van nature, heb je oog voor gezinsdynamiek en rolverdeling.  Met een positieve houding weet je mensen te stimuleren tot zelfontwikkeling. Een sterk observerend vermogen en goed je eigen werk kunnen plannen en organiseren, maken het plaatje compleet.

Je hebt een rijbewijs en de beschikking over eigen vervoer omdat er ambulant in de regio wordt gewerkt.

Wat wij jou bieden 

Sherpa biedt een contract voor 32 uur per week, met de intentie dit om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd. Salarisinschaling in Begeleider D in FWG 45 met een maximaal bruto salaris van  € 3.084, =

bij een fulltime dienstverband) volgens de CAO Gehandicaptenzorg.  De standplaats is Hilversum maar je werkt ambulant. Hiervoor is een passende vergoeding beschikbaar.

Solliciteren 
Meer informatie verschaft Jolanda Sluimer op 06.2678 4062 Ben jij op zoek naar een dynamische en ambulante functie binnen het sociaal domein? Stuur je CV dan naar [email protected]. Bij een passend cv word je gebeld en maken we een afspraak met je.