Vacature Controller | coachend en organisatiebewust | Ondersteunende Diensten - Salarisadministratie
Controller | coachend en organisatiebewust

Controller | coachend en organisatiebewust

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'Home' voor het actuele overzicht.

Word jij de financiële coach van één van onze zorgdivisies? Kan je het lijnmanagement van goed advies dienen èn heeft meepraten over onze ‘business’ jouw hart? Dan pas jij in ons team!

Wat ga jij doen? 

Binnen het team Finance & Control hebben wij ruimte voor een Controller met werkervaring. Het afgelopen jaar zijn veranderingen doorgevoerd in aansturing en organisatie. Teammanagers binnen de zorgdivisies zijn resultaat verantwoordelijk geworden en dienen als zodanig financieel te worden ondersteund. Deze transitiefase doet een extra beroep op de afdeling Control.

Je wordt het aanspreekpunt voor ongeveer twintig teammanagers. Voor deze teammanagers ben je, als business controller, verantwoordelijk voor het analyseren van de resultaten  en praat je en denk je mee hoe zaken efficiënter of anders kunnen. Je hebt intensief contact met deze teammanagers binnen de zorgdivisie. Daarnaast houd jij je bezig met het toezien op de uitvoering van interne controles, maandelijkse en viermaands rapportages en jaarafsluiting, opstellen van budget en forecast, maken van management rapportages, toetsing AO/IC productie.

Wat wij van jou verwachten 

Minimaal een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in de richting van Finance & Control of Bedrijfseconomie. Je hebt minstens 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de gezondheidszorg. Daarnaast heb je ervaring met complexe bekostigingssystematiek en een gedegen kennis van planning en control. Je herkent je in een efficiëntie en kwaliteitsgerichte houding en geeft op een gelijkwaardige manier advies. Je bent een financieel coach voor teammanagers en kan met geduld en doorzettingsvermogen inzicht bieden en veranderingen tot stand brengen. Je benadert tegenvallers objectief en rationeel en stelt nieuwe doelen voor. Onder tijdsdruk blijf je goed presteren en weet dan hoofd- en bijzaken van elkaar te onderscheiden.

 

Wat wij jou bieden 

Sherpa biedt een contract voor 36 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is conform de CAO Gehandicaptenzorg ingedeeld in FWG 55 met een bruto maandsalaris van maximaal € 3.948, = bij een fulltime dienstverband. Standplaats is Hilversum. Zie voor de overige secundaire arbeidsvoorwaarden onder “Ons aanbod” op werkenbijsherpa.nl.