Vacature Coördinerend begeleider | voor LVB+ | Otto'slaan
Coördinerend begeleider | voor LVB+

Coördinerend begeleider | voor LVB+

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'Home' voor het actuele overzicht.

Hou  jij van een open werksfeer, deskundigheid opbouwen en elkaar versterken? Kan je goed coördineren en heb je een scherp oog voor teamdynamiek? Schroom niet eens te bellen om te bespreken of deze functie iets voor jou is.    

Wat ga jij doen? 

Meewerkend in de dagelijkse begeleiding en samen met een collega, werk je aan uitbouw van de expertise die er al is binnen het LVB+ kennisgebied. Vanuit een open blik en gelijkwaardigheid overzie je de samenwerking binnen de teams. Je anticipeert op de gevolgen voor de werkzaamheden van collega’s bij het bedenken van nieuwe werkwijzen. Doordat je zelf meewerkt put je uit een bron van belevingservaring. Je geeft anderen inzicht in de eigen sterke en zwakke punten en benadert collega’s vanuit jouw stabiele persoonlijkheid en met zelf reflecterend vermogen.  Je legt een relatie tussen de kwaliteit van de begeleidingsstijl en kennis of vaardigheden binnen het LVB-expertisegebied die ontbreken of verder ontwikkeld kunnen worden.   

Wat wij van jou verwachten 

Je komt met een HBO diploma SPH of MWD en ervaring in het begeleiden van LVB cliënten. Kennis van psychiatrie en/of dubbele diagnose is vereist omdat jij een expert rol inneemt binnen het team. Qua persoonlijkheid kan je door inhoudelijke argumenten collega’s meekrijgen en draagvlak creëren. Oog en oor voor groepsdynamiek heb je goed ontwikkeld. Een coördinerend vermogen en goed kunnen plannen en organiseren, maken het plaatje compleet.

Wat wij jou bieden 

Sherpa biedt een jaarcontract voor 28-32 uur per week, met de intentie dit om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd. Salarisinschaling in Begeleider D in FWG 45 (min. € 2.016,= tot max. € 3.069, = bij fulltime dienstverband) volgens de CAO Gehandicaptenzorg. Standplaats is Hilversum. Kijk voor secundaire arbeidsvoorwaarden onder ‘Ons Aanbod’ op de website.