Vacature Begeleider | met verschillende begeleidingsstijlen | Eemlustlaan
Begeleider | met verschillende begeleidingsstijlen

Begeleider | met verschillende begeleidingsstijlen

Heb jij een duidelijke visie op de inzet van meerdere begeleidingsstijlen bij mensen met een  beperking? Kan je met geduld en humor mensen naar actie bewegen? Dan is dit wellicht jouw functie.

Wat ga jij doen? 

Het accent van de begeleiding ligt op het grenzen verkennen en verleggen die passend zijn voor iedere cliënt. Als begeleider coach je de cliënten in hun vaardigheden en biedt structuur aan de dagelijkse activiteiten. Je hebt een stimulerende en activerende rol en kan cliënten nèt dat stapje verder brengen. Uiteraard altijd in goed contact met de cliënt en zijn/haar sociale omgeving. Belangrijk voor deze locatie is dat je veel verschillende begeleidingsstijlen moet kunnen hanteren, je hebt te maken met zowel verzorgende (verpleegtechnische handelingen) als begeleidende ondersteuning. Een leuke en zeer diverse werkplek!

Wat wij van jou verwachten 

Wij vragen een actieve collega met een opgeruimde persoonlijkheid. Denken vanuit mogelijkheden die passend zijn voor iedere cliënt. Jij kan goed overzicht houden en structuur en veiligheid bieden. Je gaat met een open blik de situatie tegemoet. Met geduld en wat humor biedt jij de cliënten precies wat zij nodig hebben.
Verder heb je:

Een diploma vanaf niveau 4 in een verzorgende of agogische richting (VPK, MZ of SPW) en twee jaar ervaring in het werken met mensen met een verstandelijke beperking;

ervaring in het maken van en werken met ondersteuningsplannen en dagprogramma’s.

Wat wij jou bieden 

Een contract voor 28-32 uur per week, met wisselende diensten, en slaapdiensten.
Het salaris is conform de CAO Gehandicaptenzorg. Voor een begeleider C  is dat FWG 40 met een maximum bruto salaris van € 2.807,-  per maand bij een fulltime dienstverband. Standplaats is Eemnes.

 

Solliciteren 
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wacht dan niet langer met solliciteren en stuur je CV en motivatiebrief naar [email protected]. Meer informatie nodig? Bel Anneloek Vermaak, teammanager via 06.40976320 Solliciteer direct en je word gebeld voor het maken van een afspraak.