Vacature Recruiter met gedrevenheid en creativiteit | Afdeling HRM
Recruiter met gedrevenheid en creativiteit

Recruiter met gedrevenheid en creativiteit

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'Home' voor het actuele overzicht.

Talent binnen brengen en zo elkaar verder brengen. Heb je genoeg gedrevenheid en creativiteit in huis? Kom met ons in contact voor een functie met inhoud!

Sherpa is een creatieve, ondernemende en groeiende organisatie. Collega’s werken met gedrevenheid vanuit de betrokkenheid bij cliënten. Die gedrevenheid zien wij ook graag terug in de nieuwe recruiter.

Wat ga jij doen? 

Je bent van begin tot eind verantwoordelijk voor de inrichting van het werving en selectieproces.
Als recruiter ben jij vanuit de overkoepelende staforganisatie werkzaam voor onze collega’s in het primaire zorgproces en de ondersteunende diensten. Totaal werken er bij Sherpa circa 1500 medewerkers en 700 vrijwilligers.  
Het talent van onze organisatie is divers en constant in beweging dus er is altijd veel te doen, wat deze functie zeer aantrekkelijk maakt voor een ervaren recruiter. Primair ben je samenwerkingspartner van de vacaturehouders die in het wervingsproces volledig ontzorgd worden door jouw spitse aanpak. Je stelt profielen op en maakt hier mooie vacatureteksten van. Je screent kandidaten en hebt hier telefonische intake gesprekken mee zodat de managers benoembare kandidaten voorgesteld krijgen.

Wat wij van jou verwachten 
 • een diploma vanaf MBO 4 niveau in HR of Marketing
 • minimaal 3 jaar ervaring meebrengen in een recruiters rol
 • ruime ervaring hebben met interview technieken en assessments
 • onberispelijk Nederlands kunnen schrijven en digitalisering binnen recruitment is jou niet vreemd (recruitment tech)
 • persoonlijke kwaliteiten zijn een naar buiten gerichte en ontwikkelingsgerichte houding hebben, veerkrachttonen en in staat zijn mee te denken met zowel organisatie doelen als individuele belanghebbenden.
Wat wij jou bieden 

Sherpa biedt jou een bijzonder plezierige werksfeer waarin werken in teamverband, directe communicatie en informele omgangsvormen centraal staan. Daarnaast bieden wij een salaris ingeschaald in FWG 45 (maximaal € 3.084 ,= bij 36 uur) conform de cao Gehandicaptenzorg. De standplaats is Hilversum.

Naast het gewone salaris hebben we een uniek arbeidsvoorwaardenpakket voor jou samengesteld. Sherpa heeft een eigen online Leerplein waar je volop kunt bijscholen. Zo word je een echte professional binnen dit werkveld. Sherpa is een erkend leerbedrijf en heeft hiervoor keurmerken. Een op maat gemaakt pakket bieden we gedurende jouw dienstverband gratis aan.

En dan de arbeidsextra's

 • vakantietoeslag van 8,0%
 • een eindejaarsuitkering van 7,05%  
 • naast je gewone vakantieverlof een eigen extra verlof budget (PBL-uren)
 • korting bij aanschaf van een smartphone en laptop
 • korting op een sportabonnement
 • een fiscaal aantrekkelijk fietsplan
 • super leuk Kerstfeest (met pakket!)
 • haptonomie sessies
 • fiscale korting op weekendjes weg

Bij aanstelling vragen wij standaard naar originele diploma’s, Verklaring Omtrent Gedrag, eventuele verplichte registraties en een referentieverklaring WKKGZ.