Vacature HR adviseur | Afdeling HRM
HR adviseur

HR adviseur

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'Home' voor het actuele overzicht.

HR Adviseur bij Sherpa betekent werken als business partner voor één van de twee zorgdivisies die Sherpa kent. Werken met gedrevenheid en  adviseren op het gebied van inzet, behoud en ontwikkeling.

Wat ga jij doen? 

Als HR adviseur ben jij vanuit de overkoepelende staforganisatie werkzaam voor onze collega’s in het primaire zorgproces en de ondersteunende diensten. Totaal werken er bij Sherpa circa 1500 medewerkers en 700 vrijwilligers.  
Het talent van onze organisatie is divers en constant in beweging dus er is altijd veel te doen, wat deze functie zeer aantrekkelijk maakt voor een ervaren HR adviseur. Primair ben je samenwerkingspartner van het strategisch management.
Het HR advies team bestaat uit 3 adviseurs. Zij maken deel uit van een team dat verder bestaat uit een adviseur Vitaliteit en Behoud, HR servicebureau, een team Leren & Ontwikkelen en een team recruitment.

Wat wij van jou verwachten 
 • Een diploma vanaf HBO niveau in HR aangevuld met recente, vakgerichte post-HBO trainingen;
 • circa 4-6 jaar ervaring in een generalistische HR-rol;
 • veranderingsgerichtheid en organisatie bewustzijn heb je in je eerdere werkervaringen kunnen laten zien.

Persoonlijke kwaliteiten zijn een optimale samenwerking neer kunnen zetten, analytisch vermogen hebben, overzicht houden, creativiteit tonen, veerkracht  hebben en  in staat zijn mee te denken met zowel organisatie doelen als individuele belanghebbenden.

Wat wij jou bieden 

Sherpa biedt jou een bijzonder plezierige werksfeer waarin werken in teamverband, directe communicatie en informele omgangsvormen centraal staan. Daarnaast bieden wij een salaris ingeschaald in FWG 55 (maximaal € 3.948,= bij 36 uur) conform de cao Gehandicaptenzorg. De standplaats is Hilversum.Naast het gewone salaris hebben we een uniek arbeidsvoorwaardenpakket voor jou samengesteld. Sherpa heeft een eigen online Leerplein waar je volop kunt bijscholen. Zo word je een echte professional binnen dit werkveld. Sherpa is een erkend leerbedrijf en heeft hiervoor keurmerken. Een op maat gemaakt pakket bieden we gedurende jouw dienstverband gratis aan.

En dan de arbeidsextra's

 • vakantietoeslag van 8,0%
 • een eindejaarsuitkering van 7,05%  
 • naast je gewone vakantieverlof een eigen extra verlof budget (PBL-uren)
 • korting bij aanschaf van een smartphone en laptop
 • korting op een sportabonnement
 • een fiscaal aantrekkelijk fietsplan
 • super leuk Kerstfeest (met pakket!)
 • haptonomie sessies
 • fiscale korting op weekendjes weg

Bij aanstelling vragen wij standaard naar originele diploma’s, Verklaring Omtrent Gedrag, eventuele verplichte registraties en een referentieverklaring WKKGZ.