Vacature Campus recruiter met oog voor aanstormend talent | Afdeling HRM
Campus recruiter met oog voor aanstormend talent

Campus recruiter met oog voor aanstormend talent

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'Home' voor het actuele overzicht.

Aanstormend talent binnen brengen en Sherpa verder mee ontwikkelen. Kan jij die bijdrage leveren? Solliciteer als je denkt een bijdrage te kunnen leveren.

Sherpa is een creatieve, ondernemende en groeiende organisatie. Collega’s werken met gedrevenheid vanuit de betrokkenheid bij cliënten. Die gedrevenheid zien wij ook graag terug in de nieuwe campus recruiter.

Wat ga jij doen? 

De campus recruiter wordt het visitekaartje van Sherpa voor nieuw aan te trekken medewerkers die opgeleid willen worden tot professioneel begeleider. Totaal werken er bij Sherpa circa 1500 medewerkers en 700 vrijwilligers. Per jaar stromen er circa 90-100 nieuwe studenten in en volgen een leerwerk traject.
Primair ben je het aanspreekpunt voor nieuw talent. Samen met collega’s van het team Leren& Ontwikkelen en het HR-team, werk je op het snijvlak van werving en leren. Een goed werkgeversmerk neerzetten heeft de volle en continue aandacht binnen het nieuw op te zetten plannings- en wervingsteam. Met collega’s bepaal je profielen en zorgt samen voor een goed ingerichte wervingsaanpak. Daarbij is intensief contact met ROC’s en Hogescholen belangrijk en vertegenwoordig je Sherpa op optimale wijze.

Wat wij van jou verwachten 
 • Een diploma vanaf MBO-4 niveau in HR, Marketing of relevant werkveld
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een dienstverlenende en marktgerichte rol
 • Ervaring hebben in het voeren van selectiegesprekken en lezen van assessment rapportages
 • Kennis van het Nederlands onderwijssysteem en kennis van arbeidsrecht, cao en digitale wervingstechnieken
 • Een klantgerichte en ontwikkelingsgerichte houding met een goed ontwikkeld waarnemingsvermogen heb je van nature
 • Veel werk kunnen verzetten, initiatief pakken, veerkrachthebben en in staat zijn mee te denken met zowel organisatie doelen als individuele belanghebbenden.
Wat wij jou bieden 

Sherpa biedt jou een bijzonder plezierige werksfeer waarin werken in teamverband, directe communicatie en informele omgangsvormen centraal staan. Wij bieden een contract voor 36 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband als het van beide kanten klikt. Daarnaast bieden wij een salaris ingeschaald in FWG 45 (maximaal € 3.084,= bij 36 uur) conform de cao Gehandicaptenzorg.

Naast het gewone salaris hebben we een uniek arbeidsvoorwaardenpakket voor jou samengesteld. Sherpa heeft een eigen online Leerplein waar je volop kunt bijscholen. Zo word je een echte professional binnen dit werkveld. Sherpa is een erkend leerbedrijf en heeft hiervoor keurmerken. Een op maat gemaakt pakket bieden we gedurende jouw dienstverband gratis aan.

En dan de arbeidsextra's

 • vakantietoeslag van 8,0%
 • een eindejaarsuitkering van 7,05%  
 • naast je gewone vakantieverlof een eigen extra verlof budget (PBL-uren)
 • korting bij aanschaf van een smartphone en laptop
 • korting op een sportabonnement
 • een fiscaal aantrekkelijk fietsplan
 • super leuk Kerstfeest (met pakket!)
 • haptonomie sessies
 • fiscale korting op weekendjes weg

Bij aanstelling vragen wij standaard naar originele diploma’s, Verklaring Omtrent Gedrag, eventuele verplichte registraties en een referentieverklaring WKKGZ.