Vacature Begeleider | met geduld en aandacht | IJssellaan 4
Begeleider | met geduld en aandacht

Begeleider | met geduld en aandacht

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'Home' voor het actuele overzicht.

Met geduld en aandacht begeleid je cliënten en pakt initiatief en verantwoordelijkheid waar nodig. Best een zelfstandige functie!

Kan jij dit oppakken? Kom met ons in contact en hoor er meer over!

Wat ga jij doen? 

Ondersteuning van cliënten bij hun dagelijkse vaardigheden en activiteiten is het belangrijkste deel van jouw werk. Het team werkt als geheel nauw samen met verwanten en andere disciplines voor de totstandkoming van het persoonlijk ondersteuningsplan van de cliënt. Daarmee werk je samen toe naar zelfredzaamheid en een goed leven voor de cliënt. Verantwoordelijkheid en initiatief kunnen nemen zijn belangrijk in deze functie.
Samen met collega’s ben je verantwoordelijk voor een aantal cliënten. Het organiseren van de benodigde afspraken en betrokken partijen informeren maakt deel uit van je dagelijkse werk, zodat de ondersteuning optimaal kan worden uitgevoerd.

Wat wij van jou verwachten 
  • een diploma vanaf MBO niveau 3 (SPW of MZ);
  • ervaring in het ondersteunen van cliënten;
  • alert kunnen zijn op (non-verbale) signalen van de cliënten en hier adequaat op kunnen reageren;
  • je kunt zelfstandig en in teamverband werken;
  • rust uitstralen in stressvolle situaties maken jouw profiel compleet;
  • je werkt onregelmatig, in het weekend en met feestdagen volgens een rooster.
Wat wij jou bieden 

Sherpa biedt een contract van minimaal 20 uur per week als Begeleider B, waarbij meer uren bespreekbaar zijn, voor bepaalde tijd met de bedoeling een vast dienstverband aan te bieden als het van beide kanten klikt.  
Een salaris van max. € 2.662,- bij een fulltime dienstverband conform de CAO Gehandicaptenzorg, FWG 35. Voor ons aantrekkelijke arbeidsvoorwaardenpakket  kun je kijken onder 'Ons Aanbod' op werkenbijsherpa.nl